WonderfulWall ontwerpt en realiseert muurschilderingen voor binnen- en buitenruimtes, voor diverse opdrachtgevers, met verschillende budgetten.

De muurschilderingen zijn kleurrijk en grafisch en zowel een verzameling van herkenbare elementen als een vlakverdeling. WonderfulWall wil laveren tussen herkenbaarheid en verschillende manieren van interpretatie. Daarmee wil WonderfulWall laten zien dat een muur, naast enkel een afscheiding tussen ruimtes, onderdeel is van deze ruimtes. Door over de grenzen met vloeren, plafonds en aangrenzende muren heen te gaan of juist sterk te refereren aan andere vormelementen die in de ruimte aanwezig zijn verandert de geometrie van de ruimte ogenschijnlijk of wordt deze juist benadrukt. Een muurschildering staat dus nooit op zichzelf maar communiceert met de rest van de ruimte en is daarmee onlosmakelijk verbonden.

WonderfulWall levert voor elke opdrachtgever individueel maatwerk.

WonderfulWall werkt momenteel voornamelijk met eco-logische muurverf van het merk Maril, Aquamarijn. Geinteresseerd? Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact op.